Nyskapande

Headern försvann då jag bestämde mig för att ändra tema, haha! Men jag tänkte försöka pilla lite på de här i morgon istället, orkar faktiskt inte nu. Men ska försöka fixa lite små detaljer iaf. Jag är urusel på allt som har med bloggar och design att göra, så wish me luck!


För världen är du någon, men för mig är du världen

Ändrade headern nu, tillfälligt. Har inte bloggat på ett tag nu, i know. Men har som vanligt varit mycket att göra. Nu är det iaf helg, så då kanske man har tid om man har tur. Nyår ska iaf inte firas, är hundvakt och ska ta hand om Tea då hon är rädd för raketer stackarn :( Uppdatering hur som haver. Har faktiskt inte hänt mycket denna vecka, jobbat och slitit som vanligt! Fått biobiljetter i julklapp av jobbet också, så någon som vill gå på bio? haha. Ska kolla på lite tv nu , sen tänkte jag faktiskt försöka sova! Kanske bloggar imorgon, får se. Ciao!


Jag har beslutsångest!

Tänkte byta header tillfälligt, men jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha. Hjälp mig någon?! :)






Att försöka skadar aldrig

Jag borde ha sovit för länge sen, men som vanligt kan jag inte sova.
Det har blivit på tok för lite sömn dom här två senaste veckorna ..
Om man är trött? Det är bara förnamnet.
Jag vet inte riktigt varför jag inte kan sova heller.
Men hur som haver hade jag tänkt göra ett tappert försök att sova nu iaf.
Håller tummarna på att jag somnar snabbt!
Jag skulle kunna sova bort veckor , så som det känns nu.
Ska försöka komma upp tidigt imorgon också, då de är tänkt att jag ska åka och shoppa lite kläder.

Jag vill bara slippa att känna efter,
jag vill själv inte veta,
det gör för ont



Its not my call anymore




I can't love you more than this

Dags att sova om en liten stund, är faktiskt ganska trött. Men det blir ju så när man är sjuk .. Hur som haver, jag har varit och handlat lite roligheter såhär på kvällskvisten, eller snarare för typ 2 timmar sedan, men ändå .. Fick med mig en sak till håret bla, har läst runt lite och ska testa nått helt nytt och kolla hur mitt hår mår utav de. Har handlat olja till håret, så nu hoppas vi att de växer snabbare som det ska, och även nytt schampo som ska vara bra, då de är silikonfritt. Så ska jag testa lite andra nya grejer, så nu håller vi tummarna att jag får långt fint hår! :) Nej, nu blir det till att stänga av datorn, ta en nattcigg, borsta tänderna och sedan gosa ner mig med min fina vovve <3

Godnatt allesammans, sov så gott & ha en underbar jul om jag inte inte bloggar innan dess!



Words can't explain then feeling ..


true story


jag saknar det som inte finns.

Dagen har gått med rasande fart, vart uppe innan kl 7 imorse trots att jag inte jobbade idag. Började dagen med frukost för en gångsskull haha. Sen har vi gjort lite smått och gott idag. Fixat julgranen, varit och handlat, fixat lite hemma, varit uttråkad och plågat tea med tomteluva och skägg haha! Ny är jag nyduschad efter en promenad på nästan 2 timmar med Tea <3 Pyjamasbyxorna är på, så även mina fina lila sockor :) Bjuder på en bild på Tea som tomte hahahahaha!

image description
Ingen är perfekt, men i mina ögon är du perfekt!


heart


be strong enough to stand alone. smart enough to know when you need help. and brave enough to ask for it

Skulle kunna spendera hela natten till att skriva allt som jag vill ha ut just nu, men jag hoppar de!

Tänkte faktiskt stänga av datorn strax, gå ut och röka, kissa vovven och sen försöka sova. Skulle behövas så att man kanske vaknar lite piggare imorgon. Imorgon är det löning, så tanken är att jag ska ta och åka och köpa julklappar. Men vi får se hur jag gör. Ska ju bara köpa två stycken, och antagligen åker jag och mamma och köper teas tillsammans. Nej, nu blir det till att stänga av datorn mina vänner.


"Some things are meant to be hard
Some things are just meant to be
Sometimes they're the same
Like collisions of pain
Till you fight your way through
To the other side"


believe me, it's hard enough already. please don't make it any harder.

Finns så mycket jag skulle vilja skriva ut här just nu, men för mitt eget bästa låter jag bli. Jag har valt att ha de såhär, för att det är bäst för mig.


Gårdagen var otroligt bra!
Tea drog för första gången igår, och hon verkade tycka att det var väldigt roligt också!Saga satt skrattandes bakom och njöt av tillfället, så de är nog någon vi ska göra om :)

Bjuder på en bild från igår! Min fina hund <3

image description


släpp det för stunden

Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser,
men jag vill inte veta vad för därifrån syns längtan mer.
Men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen,
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

Tid nog att tänka om och leva med det.

Svalkar vinden värmer solen,
ser du något bakom molnen,
känner du lyckan
genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar


Som jag vill ha det!

Dålig uppdatering, i know! Har haft fullt upp helt enkelt. Nya bilen går bra, trivs som bara den :) Jobbar och sliter, trivs som aldrig förr! Lite tråkigt är de att man inte har tid för vänner, men dehär är vad jag själv behöver just nu. I will be back, when the time is right. Dags att gå ut med vovvarna, ciao!

Jag tycker synd om mig själv, för att jag får!

Jag skulle ha jobbat idag, men så vart det inte! Hela natten har spenderats på toaletten, spytt och haft mig. Så denna dag kommer gå ut på att ta de lugnt, och att man förhoppningsvis kan jobba imorgon. Har inte spytt sen kl 5 imorse så det är ju alltid något, nu ska bara magen återgå till sitt vanliga så är man nog på fötter igen! Just nu ligger jag i sängen, kollar på tv, bloggar, gosar med min älskade vovve och dricker blåbärssoppa (usch!) Nu blir det till att återgå till tv:n och wordfeud, kanske bloggar senare!

Ciao



Du förgyller min dag!


RSS 2.0