En person som har ställt upp mycket ♥

Jag är lyckligt lottad! Jag har mina närmaste, som jag vet alltid ställer upp, och som jag kan vända mig till. Det är svårt att välja ut en, men någon jag är grymt tacksam över att jag har är :


Jossan Norén ♥
Hon har ett hjärta av guld, är lätt att prata med & ställer alltid upp.
Hur tacksam jag är över att jag har henne går inte att förklara med ord.

 


En bild på dig och 5 saker som du värdesätter

- Mina nära & kära ♥
- Bilen, huset, osv
- Min hund ♥
- Livet ♥
- Jobbet


I brist på fantasi

1. En bild på dig och 5 saker som du värdesätter 
2. En person som har ställt upp mycket 
3. En tid du vill ha tillbaka
4. En låt som får dig tänka tillbaka
5. En gammal och en bild på dig nu
6. Något du aldrig kommer ångra
7. Ett klädmärke du tycker om
8. En person du aldrig kommer släppa taget om
9. Favorit årstid
10. Något du vill göra


The people who wants to stay in your life, will always find a way.

image descriptionGårdagen sprang iväg! Hände egentligen inte så mycket under dagen, slingade mammas hår, var iväg och handlade, huset fullt med ungar, lämnade in bilen igen annars hände inte mycket alls. Var iväg och käkade på kvällen, och fick sovsällskap ♥ Vad denna dag har att bjuda på vet jag inte riktigt ännu. Har varit vaken i 2 timmar redan haha! Har myst med min fina hund iaf, som var jätte trött och inte alls ville gå upp ♥


spread your wings

Denna dag har varit lååång. Har haft fullt hus hela dagen, massa skrik och liv. Så både jag och Tea är helt slut nu. Hon har intagit sin plats under mitt täcke som vanligt, så vi båda vet vad som gäller. Sov dags! ♥ Hoppas på ett bättre humör imorgon, och att huvudet mår bättre :) Så nu blir det lite tv, och sedan dejta John Blund ♥


loved by a few, hated by the most, respected by them all

Pressa mig inte, ge mig den tiden jag behöver.
- tiden får bestämma .


true story

det spelar ingen roll hur stark du är
och hur många gånger du reser
dig
upp,
det är alltid någon som kommer få dig att falla igen


Everyone changes sometimes

Det är sorgligt när människor du känner, blir människor du kände.
När du kan gå rakt förbi någon, som om den aldrig varit en stor del av ditt liv.
Hur ni kunde prata i timmar i telefon, men nu knappt se på varandra.
Det kallas glömd vänskap.


Old times.


boy don't let her wait just because you know she will

Helgen har bara sprungit iväg, men jag är nöjd för de. Jag fick mitt sovsällskap! ♥ Mår dock fortfarande inte helt okej. Blir inge jobb imorgon, men på tisdag är det bara att köra på igen. Idag har jag iaf inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt. Har haft konstant huvudvärk sen igår, så jag har inte varit på bästa humör. Har iaf varit och handlat en sväng, fick med mig två bh:ar hem! Välbehövligt om jag säger så. Sen fick min älskade hund märgben, och så nu är hon nöjd :) Annars har jag bara tagit det lugnt.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, spela wordfeud & mysa med min älskade hund! ♥


Välkomna verkligheten

Det kanske är bättre att låta de gå, än att behöva bli sviken av tomma löften återigen.
Alltid finns det undanflykter, frågan är hur mycket som är sanning.


If you

If you like me, - tell me.
If you miss me , - show it.

If you love me, - prove it!


Min skatt ♥

Tidig morgon idag trots att jag faktiskt inte behövde gå upp. Vaknade kl 7, men gick inte upp förns kl var 8. Sen dess har jag inte gjort mycket alls, ätit frukost, varit ute med Tea, klippt hennes klor, busat, tränat lite trick, kollat på tv & nördat mig framför datorn. Sitter och ska fixa ny ringsignal till telefonen nu. Vad denna dag har att bjuda på vet jag faktiskt inte, ska iaf iväg och äta ikväll om det inte skiter sig. Men bloggar nog mer idag :)



I know life is today. Tomorrow can't wait. My head want's to move on. But my heart want's to stay.



Texten säger allt ♥


Tänk om man satte allt i perspektiv

Jag har det bra
Mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt
Vad sakta tiden går
Men oftast har jag roligt
Då känns allting bra
Idag är en bra dag, idag är det bra

Tänk om man satte allt i perspektiv
Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, just för en liten stund


2012-02-27

Man vet aldrig vad som kommer hända i ens liv, ingenting är skrivet i sten. Hur gärna du än vill veta hur livet framöver kommer se ut, är det omöjligt. Jag har lärt mig livets stora läxa:
Live in the present. Otherwise life takes place while your busy making other plans 

Välmåendet är fortfarande inte på topp, huvudvärken är fortfarande på besök, och snurrat i huvudet har det också gjort. Så det blir läkarn idag igen. Och hoppas dom har hittat något. Provsvaren borde ha kommit vid det här laget också. Jag är trött på att må såhär, gå hemma och bara känna att orken inte existerar! Hittar dom inget är det bara att bita ihop och jobba ändå!

image description

Twixen & Tea ♥


Never lie to someone who trusts you, never trust someone who lies to you.

Läkarbesöket gick helt okej, blodtrycket såg bra ut men hon var orolig. Fick ta massa prover, dom tod så mycket blod att jag höll på att tuppa av. Så fick sitta kvar där inne innan jag kunde komma upp på benen igen. Har inte fått provsvarerna ännu , så hoppas dom kommer imorgon så jag får veta varför jag mår som jag gör. Jag blir så frustrerad och rastlös av att bara gå hemma. Vet snart inte vart jag tar vägen! Jag förstår mig inte på dom som hellre är hemma om dagarna än att gå och jobba, jag får tuppjuck! Har inte gjort något speciellt resten av dagen, varit ute med Tea två gånger, trots att jag inte får gå ut. Och sedan har jag kollat på tv, och badat fotbad ♥. Nu ligger jag i sängen helt slut, tar på krafterna att må som man gör. Ska försöka hålla mig uppe tills Revenge ♥ är, och sedan sova. Hoppas på en bättre dag imorgon, och att jag kanske får sovsällskap om jag har tur! ♥

image description


- Inte riktigt okej

Dagen har inte riktigt gått som planerat, åkte till jobbet som vanligt men vart hämtad lika snabbt. Snurrade i huvudet och stack i ryggen, så nu är det bara invänta klockan så blir det att åka till läkarn. Får hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan jobba! Förövrigt har det inte hänt mycket, har betalt räkningarna och fått i mig lite att äta. Mår lite bättre nu iaf! Får se vad läkarna säger, bara dom inte sjukskriver mig ..


- Det finns ingen som är så underbar som du

Helt slut i både kropp och huvud. Galet mycket att göra på jobbet just nu. Ser fram emot helgen, ska bli skönt att bara ta det lugnt faktiskt. Och hoppas att man mår bättre efter lite 'vila'. Får se om man tar sig till läkarn antingen den här veckan eller nästa vecka. På fredag är det löning också! Fan va undebart :) Tänkte försöka sova nu så man orkar upp imorgon, snart helg, snart .. :)

' Det är du som får mig att le och må bra. Jag vet inte vart jag ska ta vägen om jag inte har dig'

image description


nothing else but the truth

Some people come
into our lives
and quickly go.
Some stay for
 a while and
leave footprints on
our hearts and
 we are never the same


låt mig stanna tiden för en stund

Så många frågor utan svar.
Så mycket känslor utan respons.



Never ever give a girl false hope

Som vanligt är det dålig uppdatering från min sida, men jag har inte haft tid! Denna vecka har jag haft fullt upp faktiskt, och även så helgen. Direkt efter jobbet i fredags åkte jag till glömsta, och spenderade natten och halva lördagen där. Jag kommer aldrig någonsin kunna förklara med ord hur högt jag värdesätter min älskade syster, eller hur tacksam jag är för att jag har henne! ♥ Lördag kvällen var något speciellt, mycket tårar och känslomässigt. Får bara hoppas att det menades också. Jag vet inte riktigt vart vi är påväg, eller om de är någon idé att försöka efter alla ord, tårar och krossat hjärta. Men vi får se vart det leder helt enkelt. Idag har jag varit till glömsta igen, fixat dom tre sista naglarna som jag inte vart klar med, så nu är de iaf klart! Sedan vart de till att åka hem och hämta hunden, åka till min älskade vän Robin och fika. Honom kommer jag aldrig någonsin släppa taget om! Han är mer värd än guld ♥ Sen åkte jag till brandbergen för att lämna hunden, stannade där en liten stund & sedan vart det hemgång. Har ätit lite, och diskuterat lite med mamma och pappa, så nu sitter jag och lyssnar på musik, skriver här och väntar på att mitt sällskap samt hund ska komma! ♥ Det var allt om min vecka och helg :)



Naglarna från i helgen!

Påminnelse från helgen
http://www.youtube.com/watch?v=PHbZ9SXHJwA&ob=av3e


Känslan!

Tiden bara springer iväg, skulle behöva minst 24 timmar till per dygn! Jobbet går bra, allt flyter på & jag trivs jätte bra! Dom är riktigt nöjda med mig också, så de är skönt :) Denna natt har det inte blivit så många timmars sömn faktiskt, men jag klagar inte för de. Jag gick upp vid 7, sen dess har jag inte gjort något vettigt om jag ska vara ärlig. Legat och tagit det lugnt i soffan, lyssnat på musik, rökt, käkat en glass och bara umgåtts med mina underbara <3 Påbörjade naglar igår med nya materialet, men orkade inte göra klart alla jag var för trött haha! Så tänkte väl sätta mig och göra resten :) En sak är säkert iaf, akryl är så jävla mycket snyggare än gelé. Kanske bloggar senare om jag har tid och lust, annars hörs vi när jag dyker upp igen haha! Ha de bra allihop, och hoppas ni får en underbar helg!

image description


word

image description


poletten har trillat ner

Humöret är på topp, och jag kan inte säga mycket annat än att denna vecka har gått i rasande fart! Jobbar på som vanligt, och har faktiskt inte haft varken ork eller lust att blogga när jag har kommit hem om jag ska vara ärlig. Gårdagen spenderades med någon riktigt underbar människa, mer behöver jag inte säga :). Nu ska jag mysa med min älskade, sen ska jag försöka sova!

image description

Jag kommer aldrig någonsin lämna dig!


- en känsla säger mer än tusen ord




I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried


Jag släpper dig aldrig, min fina ♥

image description

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Du är det allra bästa jag har, och du sviker mig aldrig. Du dömmer mig aldrig, du bara finns & älskar mig för den jag är. Jag älskar dig min skrutt! Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Och aldrig någonsin kommer någon få göra illa dig. Världens finaste hund! ♥


RSS 2.0