Let your past make you better, not bitter

Gårdagen hade en del att erbjuda. Var ju som sagt med Steppolajnen under dagen. Sen på kvällen vart det Brasserian. Vart sång, dans & mycket skratt! Vart även lite tjafs, men de är sånt man får räkna med när alkoholen är inblandad. Vart pizzan senare, men där stannade jag inte länge. Så vart det hem och sova istället, var hemma runt kl 2 men somnade inte förns halv 4 typ .. Idag fick jag min sovmorgon, gick upp strax före kl 11, skönt som fasen! Har inte gjort ett skit än så länge, förutom röka & käkat en av mammas nybakta vaniljbullar :) Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det till att åka till glömsta, till världens bästa syster <3 Bloggar kanske ikväll, om jag orkar och hinner. Ha de bäst kära läsare!


And i'm back

Ett tag sedan jag bloggade sist, men de är ju trots allt sådan jag är, haha! Denna vecka har gått i rasande fart! Jobbat dubbelt som ni redan vet, och de har varit mellan 10-13 timmar varje dag nu. Går super bra i stallet iaf, och jag trivs. Hästarna är snälla, och jag har hittat min favorit polle. Gitzano <3 Hur mysig som helst, står och pussas och myser på morgonen när man sätter på honom täcket. Denna vecka har faktiskt inte erbjudit mycket mer än jobb om jag ska vara helt ärlig, men lika nöjd är jag för de :) Vart en liten sovmorgon imorse iaf, till typ kl 9. Sedan har jag varit i handen idag och kollat runt lite, införskaffat mig ett ryggskydd, varit iväg till skutan en sväng med min skrutt & Steppolajnen, precis ätit middag så nu umgås jag med kära Steppolajnen, vilket var år och dar sen! <3



Jag saknar dig min fina vän! <3


I love listening to lies when i know the truth

Denna dag har gått i rasande fart. Började jobba kl 10 idag, var där 1 timme och sen åkte jag hem för att jag inte mådde bra .. Väl hemma fick jag samtal från arbetsförmedlingen om jobb, så nu har man två jobb. Kommer jobba i stall på förmiddagen och kväll på lagret :) Så jag är nöjd, börjar dessutom redan imorgon bitti. Så idag blir det till att sova tidigt! Klockan ringer 05:45, och då måste jag gå upp! Ska ut och röka nu , sen blir de kanske någon film. Bloggar imorgon om jag orkar efter två jobbpass :)


Ha de bäst!


2012-01-15



Det är okej att vara ledsen, det är okej att inte alltid ha ett leende på läpparna,
de är okej att du faller, så länge du tar dig upp igen.

Vissa dagar är bättre än andra, vad mer ska man säga? Nu har jag trots allt tid att tänka, och att faktiskt känna efter hur jag mår. Jag har jobbat arslet av mig på sistone, men de spelar inte mig någon roll för jag trivs med det jag jobbar med och framförallt dom jag jobbar med! 
Idag har det iaf inte hänt så mycket, jag & Emil har varit ute med Tea några timmar, varit iväg och lekt med Balder & Lisa, städat och handlat lite. Planerna för kvällen är att Tea ev ska leka med Rambo, och sedan filmmys, behöver ta de lite lugnt känner jag. Jobbade igår också för den delen, så behöver denna dag ledigt. Nej nu ska jag fortsätta lyssna på min musik, och bara slappa! Ha de bäst kära läsare :) 


Fina Balder & mina skrutthund ♥


I keep on running, keep on running but nothing works, i can't get away from you ..

Fyra dagar sedan jag bloggade sist, i know i suck! Vad har hänt sedan dess? I lördags gjorde jag inte speciellt mycket, om jag inte kommer ihåg helt fel ? Var en sväng till trollbäcken, till brasserian, till ribby, var i jordbroindustriområde och lekt lite också. Och såklart fyllechaffis! Var inte hemma förns vid två någon gång .. I söndags var jag hemma och hade mig, var och hämta Chris & Natta, och sen hem och gjorde naglar på Natta. Senare vart det till att åka och hämta två bilar, kebab & glutta på film Eclipse. Sen vart det sänggång! Igår jobbade jag hela dagen, och idag har jag jobbat. Började 11:30 idag och slutade 20:30. Jag har extremt ont i både knän och fötter idag! Annars har jag inte gjort mycket alls. Imorgon börjar jag 14:30, inte nöjd alls .. Så vad man ska hitta på innan jobbet imorgon har jag ingen aning om. Nu tänkte jag iaf stänga av datorn om en liten stund, och antingen kolla på film eller tv, och sedan sova. Uppdaterar imorgon om jag har något vettigt att komma med :)


Mammas fina skrutt !


Lejonkungen <3


I stopped caring about you, when I realized I didn't know you

Fullrulle här som vanligt, och dålig uppdatering men de vet ni ju redan! Har jobbat på som vanligt, mycket annat har inte hänt sedan jag bloggade sist. Denna dag har iaf haft lite att bjuda på. Städat hela huset på morgonen, duschat, fixat naglar på Chris, tagit hand om Tilda, min hund vart kidnappad några timmar, huset fullt av gäster från bla Finland. 6 barn sprang runt och skrek och hade sig, så nu vill jag inte se barn mer! Förutom min skrutt Tildisen som fortfarande är kvar här <3 Käkat och snackat massa skit mm. Men nu har folket äntligen gott, så nu är de tyst, så skönt! & Tilda la jag för länge sen , så både hon och tjorven sover redan. Nu blir det till att lägga sig i sängen, kolla på tv och spela lite. Uppdaterar kanske imorgon, tjingeling!


Things happens for a reason

Efter denna helg har mitt minne helt försvunnit tror jag. Glömde helt och hållet att skriva att jag åter igen vart moster, på nyårsafton! Lilla Sigge kom till världen <3 Fick samtal kl 5 på morgonen, så då var de bara att åka .. Vart sös, och vid 06:41 kom lilla sigge ut. Efter att ha sätt en förlossning kan jag ju säga, jag kommer aldrig skaffa barn!

Gårdagen: Tilda är här, och har ju även haft Myran så här var de fullrulle hela dagen igår, en viss Saga kom ju också och sov här .. Var förbi Skutan en sväng under dagen också för att låta hundarna springa av sig lite i skogen. Det finns så mycket jag skulle kunna säga just nu, men jag låter bli! Resten av dagen var man barnvakt, duscha barn osv .. Så trött var man!

Dagens: Jobbat hela dagen, varit i skarpnäck, tagit hand om Tilda, Myran har åkt hem .. , legat och spelat på betsson, varit ute med hunden osv .. Dagen har varit lååång & jag är helt slut. Så med oljan i håret tänkte jag lägga mig och kolla på Jönsson ligan & sedan sova!

Godnatt gott folk


Jag vill ha massvis med snö! 


- Lite uppdatering

Har helt och hållet glömt bort att skriva om min bra upptäckt jag hittade för någon vecka sen!
Ricinolja och askorbinsyra, världens bästa ansiktsskrubb bokstavligt talat. Dessutom hur enkelt som helst att göra själv. Du tar bara lite ricinolja i handflatan, och sedan lite askorbinsyra. Smutsen dras ut ur porerna och porerna förminskas, så du känner dig som en ny människa efter. Värt att testa!


Sällskap

Fick lite sällskap nu när jag ligger framför datorn.
 Absolut världens sämsta kvalite, men de är tanken som räknas haha
!


Världens bästa Myran <3


New year, new opportunities!

Nyår vart inte riktigt som planerat. Skulle ju bara ta det lugnt hemma, eftersom jag hade hundarna. Men så vart det inte! Åkte till Robin eftersom jag hade lovat att komma förbi en sväng, och där vart man kvar. Vart massa spel, skratt och andra roligheter, och det var länge sen jag skratta så mycket! Tro mig när jag säger de, jag behöver ingen alkohol för att ha roligt! Hundarna fick såklart också vara med, och dom var helt slut efter kvällen. Det absolut bästa av allt, var att dom inte smällde lika mycket smällare i kolartorp så det var bra, för hundarnas skull! :)



Bild från nyår. Ni är världens bästa, och de vet ni! <3


RSS 2.0