i'm tired of you

Det har varit väldigt mycket på senaste, så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Jag har jobbat med min storasyster, två lägenheter vart gjorda. Sen har jag jobbat som en dåre i länna, och idag är jag äntligen ledig, vilket verkligen behövs! Idag ska jag väl städa, skulle behövas. Men måste hitta orken först, jag är så sjukt trött! Tillråga på allt har Tea börjat löpa, blod överallt. I don't like! Ska kolla på sjunde himlen nu, sen blir det städa av.

Glömde nästan att skriva om det viktigaste, min gamla bil är såld och min nya har äntligen kommit!

Ciao!




Världens bästa vovve!


:)

Glöm igår,
lämna tiderna
som har fyllt hjärtat med sår.
Lev för idag
det är svårt
när man känner sig svag.
Be för imorgon
hitta en anledning,
att vakna varje morgon.


så sant som de är sagt

Styrka är inte att bevisa för världen vad man klarar av, styrka är att våga erkänna för sig själv när man mår dåligt för att sen ta tag i det, kämpa och lyckas gå vidare.


you will come to a point when you realize ..

Det handlar om att våga förstå, inse och ta åt sig av att tiden förändrar livet och alla dess situationer kring vänner, familj och relationer. Tro mig när jag säger att jag har märkt det, jag har upptäckt att i tuffa perioder måste man våga prioritera sig själv och se hur starka band sakta men säkert slits ut, det gör fruktansvärt ont men det är omöjligt att finnas där alla gånger.


Tillit är inget du får, de är nått du förtjänar.

Jag kan säga helhjärtat att jag inte lagt korten schyst på bordet. Jag kan erkänna att jag har gjort tusentals fel, flera gånger om. Men jag kan också säga att jag aldrig någonsin skulle utnyttja någon annans svaghet. Aldrig någonsin. Och speciellt inte för en sån liten sak som att jag är arg på någon. Polleten har inte riktigt fallit ner på plats ännu, kommer väl antagligen inte göra de heller. Jag kommer nog aldrig riktigt förstå, eller vilja. Men jag har lärt mig min läxa, lita aldrig någonsin på någon, förutom dig själv. Det spelar ingen roll hur väl man tro sig känna en person, eller antal år man känt h'n. Det spelar ingen roll vem de är.
Jag trodde jag kände dig, men jag hade uppenbarligen fel. En gång i tiden skulle du aldrig ha kunnat ljuga mig rakt upp i ansiktet, men människor förändras, på gott och ont. Men jag fick det svart på vitt att jag faktiskt inte känner dig längre. Jag hade hoppats på att vår vänskap skulle få ett bra slut, men saker och ting förändras, även vi. Efter alla motgångar här i livet kan jag inte ha människor som dig i mitt liv, vare sig jag vill eller inte. Så jag kan väl inte säga mycket annat än att jag hoppas att du får det bra i fortsättningen.


- Allt har ett slut.


And here we go again

Det är för mycket tankar i huvudet just nu. Nätterna blir sömnlösa, som aldrig förr. - jag känner inte dig längre, har nog aldrig riktigt gjort.

Been through a long road of heartache and pain

Jag är helt klart värdelös på att blogga. Har jag tid orkar jag inte, annars är det bara för mycket att göra helt enkelt så att jag inte hinner. Just nu är det ju fullrulle så. Hur som haver är det mycket som pågår just nu. Jag vet inte riktigt vart jag är påväg, eller vad jag vill. För mycket tankar och funderingar i huvudet som vanligt. Jag har grubblat på en och samma sak ett bra tag nu, och jag är fortfarande osäker på beslutet. Men samtidigt umgås vi ändå inte, så vad spelar det för roll egentligen? Jag saknar inte dig, jag saknar personen du var. Allt vi har gått igenom genom åren. Jag har svårt att släppa taget om människor, och de vet du. Men samtidigt kan jag inte förstå hur du ens kunde komma på att göra en sån sak. Trots ilska skulle tanken inte ens slå mig, inte mot någon. Hur kan man göra så mot någon som man kallar sin bästavän? Tankarna kommer fortsätta gå på högvarv tills jag fattar mitt beslut. Jag vet vad alla andra tycker, men de är i slutändan jag som ska ha tagit beslutet.

Jag har haft många motgångar i mitt liv, inte har det varit lätt.
Men jag står fortfarande på benen, det är de som räknas.


When the times is right, my heart will tell

Det är full rulle just nu. Jobbar med världens bästa systeryster just nu, och jag trivs och jobbar på för fullt. Men när man väl kommer hem är man död, och lite till! Denna dag har rullat på i full fart. Började dagen med att städa rummet, så nu är bombnedslaget rent och fint, igen! Eller åtminstone för tillfället. Ser ju ut som ett bombnedslag efter 1-2 dagar ändå, tyvärr. Sen vart det frulle, därefter duschen, en välförtjänt cigg och sen kom syster och hämtade mig. Raka vägen till vh, handla sen var det bara att sätta igång. Blir inte mycket bära för henne nu när hon snart ska få de lilla barnet, så tömde inprincip en hel lägenhet själv. Helt mör i kroppen nu! Senare vart det några lass till sopptippen, sedan välförtjänad thai mat till middag, mums! Var väl hemma någongång efter 7, sen vart det Jula. Och nu har jag precis kopplat in mina nya högtalare, så nu kan jag spela hur mycket hög musik jag vill, haha! Nu blir det till att gå ner och röka, ta nått att dricka och sen försöka sova. Blir till att åka till glömsta imorgon för att kolla på nytt jobb, och sedan blir det vh till sent på kvällen. See you soon, i hope!


De är tomt utan dig, men jag vet att du har det bra nu <3

 


- en känsla säger mer än tusen ord

Som en nersolkad skjorta
Som en trasig medalj
Som nåt som stod för nåt vackert, men som tappat sin glans

Det är för sent att rätta till
Det är för sent att börja om
Det är för sent för ett påkommet svar

Var jag en dåre, var jag blind, var jag förlorad?
Så var det för din skull
Var jag ett barn som sprang bort mig i natten?
Så var det för din skull
Jag borde gått när jag kände att hjärtat tog stryk
Borde förstått att du behövde nåt mer
Jag har förstått nu, polletten har trillat ner
Men åt helvete för sent


Det är som med bilar, du måste testköra den innan du köper den!

Det var ett tag sen man blogga. Har hänt massor, så kör en sammafattning lite snabbt.

- Efter nästan tre år, är de slut mellan mig & emil.
- En vän mindre, efter att ha känt varande några år.
- Shakira har både åkt iväg & kommit tillbaka.
- Bott hos systeryster min <3
- Jobbat
- Barnvakt 

Sen har det hänt massa annat, men orkar inte dra upp mer haha. Hur som haver så står jag fortfarande på benen, starkare än någonsin. "What dosn't kill you, makes you stronger".

Need to go, ciao!


Hittade en bild på Tea som Tuss har tagit! <3


RSS 2.0