And i'm back

Mycket har hänt under dessa dagar, jag gjorde de som kändes bäst för mig och åkte härifrån. Tillbringade två nätter i Glömsta hos min älskade syster. Bara komma bort från allt är så jävla skön. Och ingen dömer en oavsett vad. Nu är jag hemma på hemma plan igen, både på gott och ont.

Nothing can make me be as wortless as you!

Oavsett vad så vet jag att jag alltid kommer vara starkare än vad du någonsin kommer bli. Ovasett vad kommer jag alltid kunna krossa dig så lätt. De kommer aldrig spela någon roll vad du gör mot mig. Jag står fortfarande kvar på mina ben, starkare än någonsin. För jag har det du saknar.

Tiden är kommen.

Det är dags att säga hejdå!

Ny dag, nya tag!

Gårdagen gick i rasande fart. Vart arbetsförmedlingen på morgonen, medans min vän jennifer var hundvakt. Efter mötet på arbetsförmedlingen åkte jag iväg och handlade till mamma, sen vart det hemgång. Väl hemma vart det en sen fruskot, och sen till att kolla på cars 2. Efter filmen bestämde vi oss för att åka till skutan och motionera hundarna, vart en bra lång promenad och vi hamnade i svartbäcken haha! Men vi lyckades hitta tillbaka ändå. Sen vart det hem för att käka, ge hundarna mat och sen slänga på kung fu panda 2 :) Senare åkte vi och mötte Emil, åkte till trollbäcken, sen till O'learys. Då gick Jennifer he, för att han hade ont i huvudet. När vi var klara där åkte vi hem, rastade hundarna och sen vart det till att krypa ner i sängen. Kollade på lite tv sen vart det till att sova.

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde, ska jobba imorgon! :) Så imorgon är Jennifer hundvakt igen, guldvärt! Har inte hunnit med alls mycket idag, käkat fruskot, varit ute med hundarna och så har dom fått mat såklart. Nu sitter jag iaf här, ska ringa telenor alldelese strax. Sen vet jag inte riktigt vad denna dag bjuder på, Jennifer ska komma hit iaf vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Men kanske bloggar senare, Ciao! :)


Lång dag, John blund väntar!

Vart en sväng ut med bilen igår, körde j och löken till centralen bl.a. För att j skulle åka hem. Sen vart det massa skit snack med min kära vän Jennifer. Väl hemma vart det till att gå ut med vovvarna, mysa och sen sova. Somnade sent då tankarna snurrade runt för fullt. Sen vaknade man x antal ggr för att det var svinkallt. Dagens: Vaknade runt kl 8 då Elin och barnen kom, liv i luckan på nedervåningen .. Gick upp strax innan halv 9. Gick ut och kissa hundarna, ringde ett samtal, sen vart det frukost. Sen vart det storstädning i rummet och ommöblering! Jag är sjukt nöjd :) Nu ska bara tvn och allt fixas, Emil har faktiskt varit duktig och satt upp den på väggen idag. När städningen var klar kom Jennifer hit, och vi snacka massa skit och sen färgade hon håret på mig! Hihi, ganska nöjd med håret faktiskt. Sen var det film, Shrek 4. Och efter det åkte vi till skutan och träna inkallning med vovvarna. Jätte nöjd med Shakira! Hon förvånade mig verkligen idag. Efter de vart det en sväng till Skarpnäck, helt i onödan. Så vart det donken, en sväng till sågen till jennifers mamma, därefter stallet. Sen en snabbis hem till mig för att lämna Tea och hämta partytältet jag hade lånat, sen vart det sågen, igen. Efter det vart det en sväng till handen för att lämna ett busskort, sen Statoil för cigg köp. Efter de vart det hem igen, sen biltema för att köpa grejer till tvn, sen hem igen och då vart det middag. Efter det har jag bara legat i sängen och kollat på tv. Jag och Emil var nyss ute med hundarna en sista sväng för idag, så nu blir det till att krypa under täcket. Dagen har varit lång, men bra ändå! Imorgon är det en ny dag med nya tag! Imorgon bitti kommer Jennifer hit, så ska jag till arbetsförmedlingen. Hon är hundvakt så länge <3 sen blir det nya påhitt, mer träning med hundarna bl.a. :) bloggar mer imorn, Ciao! - Are we back to normal?

your choice

Det är inte alltid det är lätta beslut man ska ta. Vissa påverkar ens liv mer än man kan ana. Och en del gör en olycklig, om så bara för stunden så gör det ont ändå.


- my heart is refusing me.

Massa ensam tid med min älskade hund! Och de uppskattas från båda sidorna kan jag säga, hon är inte den samma när Shakira är i närheten, tyvärr. Varit iväg med Terutten och Löken en stund, sen åkte jag och tea till skutan och busa lite i skogen. Hon vart som en liten valp igen <3 Hoppade och skuttade med pinnar och hade sig. Det är stunder som dessa man inte vill att dom ska växa upp och bli gamla. Min älskade skrutt hund förgyllde min dag! Körde Ebba & Michelle till tåget sen , och sen vart det hemgång och nu sitter jag här. Musiken på högsta volym och tankarna snurrar runt. Jag har beslutsångest ..


Min älskade skrutt hund <3 


Jag skulle göra allt

Igår var det fullrulle, kusinvitamin kom förbi när hon hade slutat. Då gick vi lång promenad med vovvarna, dom fick busa av sig i hundgården bl.a. Sen när vi kom hem vart det bakning av mockarutor. Sen vart det till att käka pizza till middag, sen följa kimberly hem med vovvarna. Sen vart det typ godnatt när man kom hem igen. Denna fina lördag har bjudit på middag och bio på heron bl.a. Levde väl inte riktigt upp till mina förväntningar. Men bion var iaf bra! Abduction är helt klart en film att rekommendera från min sida. Ska strax släcka och försöka sova. - om jag ändå kunde ändra på dagsläget. Önskar att allt var som förr, jag saknar det.

Här är det fullrulle! Hundarna har energi ...

Här är det fullrulle! Hundarna har energi .. Ska vänta på att Kimberly kommer, sen blir det promenad!


Har haft problem att blogga igenom telefon...

Har haft problem att blogga igenom telefonen, blogg appendix vill inte samarbeta med mig. Så nu testar jag bakvägen och hoppas på framsteg!


over and out

Bilen vart besiktad igår, och gick inte igenom .. Så det blir till att laga gamla Bettan och besikta om. Hände inte alls mycket efter att jag hade besiktat bilen, var bara hemma och tog det lugnt. Och kolla på tv osv.

Idag har det varit full rulle.
Vaknade vid kl 9, ut med vovvarna, gav dom mat och lite senare vart det frulle. Sedan var det bara att sätta igång och städa, dammsugit och skurat golven i hela husen, krattat och hållt på ute på tomten, varit ute med vovvarna x antal ggr under dagen. Sen vart det storstädning i köket, kaklet är nu rent, även luckorna till skåpen (domflesta iaf). Sen rensade jag och Kimberly (kusin) skafferiet, vilket tog sin tid, slängde hur mycket mat och sånt som helst, som var gammalt. Så nu är det snyggt och fint! Sen vart det middag, stekt falukorv och potatismos. Sen vart det bakning, rulltårta! Gjorde med vaniljkräm och jordgubbssylt, hur gott som helst! Efter det var det bara att slänga på sig kläderna, slänga på hundarna täcken och reflexer och knata hem med Kimberly. Kom hem för ett tag sen, jag och emil har nu bestämt vilken film vi ska se på bio på lördag, abduction. Verkar vara jätte bra! :) Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på lite tv innan det är dags att gå ut med hundarna och sen sova. Bloggar förhoppningsvis någon gång under dagen imorn! :) Ciao!

image descriptionimage description

ps. I love you.


'

I love the way you love
But I hate the way
I'm supposed to love you back


<>

"I don't want to be left behind, I've been so blind to all that I have broken.
Can we put this back together?
No more empty promises, they don't exist; just me out in the open.
I know this will take time, can you give me one last chance to make it right?"


-

"There was a time I thought that you did everything right,
No lies, no wrong,
Boy, I must've been out of my mind,
So when I think of the time that I almost loved you,
You showed your ass and I, I saw the real you"


There's just too much that time cannot erase

"You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me
These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase"


If you love me leave me alone

"Now there used to be a time
I would've taken you back again
But now without you on my mind
And I'm totally independent
So you can save your little lies
Cause i know whats happenin'
Your missin' me but say goodbye
To all the days I was lovin' you"


dålig uppdatering, i know!

Gårdagen gick i rasande fart. Åkte till arbetsförmedlingen på morgonen, sen hämtade jag löken och vi åkte iväg och handlade, sedan hem till mig. Sen vart det frukost/lunch. Därefter var vi ute med hundarna, städade och hade oss. Sen satte vi oss ner och fixade hennes naglar, eftersom hon känner sig handikappad utan haha! Sen vart de ut med hundarna, C kom hit, så lagade vi mat och sen satte vi oss och spela johnny controletti haha! Sedan vart de ett annat spel och sen satt vi bara och snacka massa skit tills emil kom hem. Då gick vi ut med vovvarna igen, och C & löken åkte hem :) då vart det sängen, och jag somna på tre sek kan jag säga haha!

Idag har det inte hänt mycket, varit i vägen en sväng på morgonen för att lämna cigg och tabletter till emil .. Sen vart det frulle när jag kom tillbaka, sen har jag suttit vid tv:n och ringt och pratat lite jobb, annars har det faktiskt inte hänt mycket :) Ska väl städa bilen senare, eftersom jag ska åka iväg till besiktningen med den. (VILL INTE!) Sen får vi helt enkelt se vad dagen bjuder på. Det var allt för mig, kanske bloggar senare! Ciao!


Never alone, always alone.


bättre sent än aldrig

Gårdagen gick fort, de är en sak som är säker! Emil fixade i badrummet igår, och jag satte mig och fixade naglarna på höger handen, äntligen! Senare kom C förbi, gjorde inget speciellt faktiskt. Snacka lite skit, och hon gosa med vovvarna haha! Sen åkte hon hem och kom hit senare igen, så gick vi ut med hundarna sen vart de film. Min kära vän Jennifer kom förbi också! Efter filmen vart det ut med hundarna och sen köra hem Jennifer. Vart stoppad av snuten också tillråga på allt, men vi behöver inte gå in på några detaljer haha! Sen vart det hem och sussa med mina älskade vovvar under täcket.

Idag ..
Först vart de frulle när jag steg upp, eller aa efter att hundarna hade varit ute och gjort sina behov såklart. Sedan vart man barnvakt .. sedan har jag bara varit hemma eftersom jag har haft så jävla ont i magen. Slänger in ett inlägg senare, ciao!


I have a personality you can't handle

Sovmorgon idag också, då jag inte somna förn ungefär kl 3 inatt. Vaknade men sådan smärta i nacken så jag höll på att avlida! Och tillråga på allt har smärtan inte försvunnit ännu :/ .. Hur som haver, skulle kunna skriva en hel bok här just nu om hur arg och besviken jag är på en viss människa. Men jag hoppar det!
Idag har det inte hänt speciellt mycket, det är en sak som är säkert. Hade tänkt åka iväg till skutan och klippa fjordingar, men cassi jobbar tydligen inte (?) Emil ska fixa badrummet, så jag ska väl försöka sysselsätta mig med något annat, kanske städa mitt rum och möblera om ordentligt? C kommer iaf hit för att träffa Shakira :), så då blir vovven glad iaf!


En gång i tiden existerade lyckan.


Time to move on

Igår kväll vart det en promenad hem till cassi, med kära lilla skrutten Tea <3 mötte även Sussie på även dit, så Tea fick hälsa på lilla zingo :) Väl hos cassi vart de lite tjejsnack och bara ta de lugnt, käkade pizza gjorde vi också! Blev dock inge bada för min del, vart så sent. Så när dom skulle bada så knatade jag och tjorven hemåt. Mötte en hare på äten hem som sprang precis framför nyllet på Tea, som var helt tokig och vifta på svansen som en galning haha! Idag vart det sovmorgon. Senare under dagen var vi iväg en sväng till handen och port 73, en sväng förbi R och sedan hemåt. Annars har vi bara tagit det lungt och varit ute med vovvarna. Vart en sväng till maxi nu på kvällskvisten också! :) och nu ligger vi i sängen och tar det lugnt och spelar wordfeud haha! Nu ska jag fortsätta gosa med min vovve <3 godnatt!

Dags att tänka på sig själv

Igår vart det lunch med min kära vän Jennifer <3 , och efter att hon slutat kom hon hem till mig och vi var ute med hundarna osv. Senare vart det till att åka till skutan och kolla när tjejerna red och träffa Majken! Det var inte igår man träffa henne. Och efter skutan var det bara att åka hem och slänga i sig lite mat, och sen ut med Tea och träffa Cassi och prata lite <3 sen vart det hem och ta en disskution och sen sova. Vart en sovmorgon imorse, sov ända till kl 10. Har inte gjort mycket alls idag. Skulle ha åkt till Täby men det vart inte så. Så nu ska jag väl dammsuga och skura hela huset, sen senare ska jag och Tea iväg till cassi för lite ensamtid och tjejsnack och bad <3 kanske bloggar senare, ciao

visa kärlek medans du kan, ifall morgondagen aldrig kommer.

Dags att gå ifrån datorn, annars får jag inget gjort idag .. Duschen kallar. Ha de !


'lycka'



Ta mig tillbaka, låt allt vara ogjort.


It's just something that we can't control

"Yeah, I'm ready to feel now
No longer am I 'fraid of the fall down
It must be time to move on now
Without the fear of how it might end
I guess I'm ready to love again."


'hjärtat'

"We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me"

 


but i hate the way, i'm supposted to love you back

"Make room for the pray
'Cause I'm coming in
With what I wanna say but
It's gonna hurt
And I love the pain
A breeding ground for hate but...

I'm not, not sure,
Not too sure how it feels
To handle everyday
Like the one that just past
In the crowds of all the people

Remember today
I've no respect for you
And I miss you love
And I miss you love

I love the way you love
But I hate the way
I'm supposed to love you back"


when i find you, i will find me

"My only weakness, is knowing your secrets
and holding them close, and hold them tight
I know the way to silently make you
smile with my eyes, when you're trying to fight"


glöm dina beskymmer imorgon kommer nya

Gårdagen hade inte så jätte mycket att bjuda på, var mest hemma och sen var jag ute på en långpromenad med vovvarna. Sen var de lite strul på kvällen där, men men sånt som händer.
Idag har jag planer på att åka ner till skutan senare för att träffa majken! Får se hur länge man orkar vara där, eftersom jag fortfarande inte är frisk .. Håller tummarna på att jag får mitt efterlängtade samtal idag också :) Får se om jag bloggar senare, Ciao!


Είναι ο πόνος πραγματικά αξίζει τον κόπο?

När gränsen är nådd spricker allt.

Har precis varit ute med hundarna, blir snart till att lägga mig i min stora säng och fundera på saker och ting. Sen blir det till att sova några timmar så man orkar med morgondagen. Som det ser ut just nu har jag inga planer, förutom att jag ska iväg vid kl 2. Det var allt för mig, Ciao!

Fullt upp

Idag har det varit fullt upp! Imorse var jag på arbetsintervju i länna, därefter vart det till att åka hem och äta frukost. Satte mig sen vid datan och sökte jobb, 10 min efter att jag har skickat min ansökan ringer dom mig och vill att jag ska komma på arbetsintervju. Så de var bara att hoppa in i bilen och åka till tyresö på intervju. Sen hem igen och fortsätta söka jobb, och prata med arbetsförmedlingen. Sen vart det en powernap pga huvudvärken. Sen middag och nu har jag varit ute med hundarna. Ska bara ta det lugnt nu så jag blir frisk någon gång! Det går framåt iaf. Nu håller jag tummarna förfullt för att jag får de i Tyresö! Det var allt för mig! Kanske slänger in ett inlägg senare, Ciao.

Happy face

Seg är man fortfarande, vill bli frisk nu! Städat hela huset idag och annars bara tagit det lugnt. Imorn händer det grejer, så håller tummarna för fullt just nu att de blir som jag vill. Nu blir det till att krypa ner i sängen och hoppas att jag mår bättre imorgon! :)

hemma och kurerar mig

Vart till att åka iväg en sväng igår, och sen hem och ta det lugnt. Vart film och mys i sängen, men inte fasen mår jag bättre idag för de ..

Vaknade med ett ryck imorse, världens panik kunde inte andas. Halsen var full med slem och näsan var täppt med snor. Idag blir det en lugn dag hemma, så jag förhoppningsvis mår bättre imorgon. Klarar inte av att vara sjuk jag! Jag tycker bokstavligttalat synd om mig själv!


Emil hittade en gammal bild på skrutten, min fina lilla bebis har också varit liten en gång i tiden <3


Blubb

Känner mig som en pipit liten fem åring, men jag mår kasst .. Haft en skit natt, vaknat flera ggr för att snoren rinner. Så mycket sömn har man inte direkt fått. Trött och sjuk = en kinkig brud helt enkelt. Hade planer på att åka till skutan och hjälpa Cassi med barnkalaset, men det sket sig. Skulle även ha klippt fjordingmanar, menmen .. Det återstår att se vad denna dag har att erbjuda. Kanske bloggar senare :)

Tröttmössa

Vart till att färga håret efter att jag skrev sist, och sedan vart de middag. Revbensspjäll <3 sen var de duschen, hände en liten olycka vart ett litet hål i kaklet på väggen, oups! Sen åkte vi iväg en liten sväng och nu ligger jag bokstavligt talat helt död i sängen .. Snoren rinner, huvudet håller på att sprängas och jag tror feber är påväg .. Jag orkar inte vara sjuk! Så med de säger jag godnatt!

sjuklingar är vi allihopa, allihopa, allihopa ..

Gårdagen bjöd inte på så mycket mer efter att jag hade bloggat. Kände mig seg hela dagen, så vi tog de bara lungt och spenderade nästan hela dagen framför tv:n. Såg väl 3 filmer igår ungefär. Senare på kvällen kom C förbi och vi gick ut med hundarna och var väl ute 1 ½ timme ungefär. Sen vart de ensam tid med Tea när vi kom hem, och senare kom Shakira tillbaka. Sen var det sovdax.

Idag vaknade jag upp sjuk .. Så de förklarar varför jag var så seg igår. Åkte iväg och handlade lite, hundfoder bl.a. Sen åkte jag och terutten iväg till skutan en stund så klippte jag Bentos man (Bamse hästen). Sen var det bara att åka hem och städa hela huset, dammsugit och torkat alla golv. Nu är jag helt slut! Så snart blir det väl att antingen krypa ner i sängen eller att gå upp och färga håret. Får se vad man orkar helt enkelt!

Imorn blir de ev. skutan beroende på vad man orkar med. Jag känner mig inte fit for fight just nu!


Du fick allt att verka så enkelt. Jag saknar dig mer än ord kan beskriva. <3


En sjukling & två yrväder till hundar.

Idag är en segdag, helt klart!
Emil är hemma och är sjuk .. och hundarna har energi som vanligt. Har varit iväg nu på förmiddagen för att fixa en ny iphone till emil, men han får vänta 1-2 dagar innan alla papper är klara. Gick en snabbis i lite affärer också och jag fick med mig två plagg hem, nöjd! Emil däremot fick med sig en jätte snygg vinterjacka hem, så han är nog rätt nöjd han också. Sen var det bara att åka hem .. Så nu sitter jag här och har precis betalat lite räkningar till mamma. Nu blir det lunch, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

Ha en bra dag allesammans :)

suck och stön

Efter många om och men med lilla Shakira ska hon nu äntligen få flytta till en bra människa, till småland dessutom. Så jag hoppas att det lilla yrvädret får det bra hos Chris.

Förövrigt var vi ute i skogen igår och plocka svamp (som vanligt) haha. Hundarna skötte sig över förväntat och gick mycket bättre ihop. Shakira och lilla tjorven Tea var inte lika på stackars lilla Polo .. Så det var framsteg! Efter några timmar i skogen med Cassi och vovvarna var det iväg och käka som stod på listan, däremot åkte jag och handla och sen stressade jag hem för att göra mig iordning för att åka in till stan. Satt på ett utbildningsmöte i 4 timmar, ganska drygt men väldigt lärorikt! Var väl hemma runt halv 11, och då var det bara att kissa hundarna för natten och sen slänga i sig en pirog och sova.


Det kommer bli tomt utan dig ditt lilla troll <3


Tungt

Det kommer kännas svårt och tufft att säga hej då .. Men jag vet att de måste bli såhär.

RSS 2.0